Om Grønnsmak

Jeg har delt gode og grønne oppskrifter med venner og bekjente analogt i mange år. Nå er det på tide å bli digital og dele god mat med hele Norge


Grønnsmak ble lansert i 2019 fordi jeg lenge har delt oppskrifter med venner og bekjente. Mange er nysgjerrige på vegetarisk kosthold og stadig flere er interesserte i hva jeg spiser.

Etter flere år med analog deling, lengtende blikk og siklende munner, tenkte jeg det var bedre å samle alle oppskrifter på et sted. På denne måten har alle alltid tilgang til gode oppskrifter som er både bra for kroppen og miljøet.

I 2020 utvidet jeg konseptet og serverer nå digg gatemat rett fra sykkelvogna. Jeg stiller opp på mange ulike arrangement. Det kan være alt fra bryllup, festival, til markedsdager, bursdager eller firmafest. Kun fantasien setter grenser.


Jeg heter Gerrit og er opprinnelig fra Nederland, men har bodd i Gudbrandsdalen i mange år. Nå bor jeg i Oslo med samboer og hennes tre barn. Her løper jeg rundt i marka og søker skogens ro, men kan også sette pris på bylivet. Jeg er i aktivitet hver dag. Løper mest, men liker godt å klatre, gå på skøyter stå på snøbrett, sykle, gå på ski eller padle kajakk. Ellers liker jeg å lese tjukke romaner og lytte til god musikk.

Jeg liker å lage økologisk og kortreist mat, men er lidenskapelig opptatt av å spise opp. Etter å ha delt oppskrifter analogt, har jeg nå digitalisert maten jeg spiser her på Grønnsmak.